FacebookTwitterTumblrPinterestE-postMerPocketGoogleRedditLinkedInSkriv utLik dette. Varm olje i pannen påmedium varme, og stek løken forsiktig i femminutter, til den er myk og gyllen
Fylt brød - pull apart bread. Legg til sideStek bacon sprøttStek soppen i baconfettet sammen med litt smør på middels varme til de har fått fin gylden farge
Server med mye aioli -cremet balsamico og ikke. Kok pasta skruer-avkjøl-rør inn et par ts pesto. Varmen kommer brått på,og maten lysten er ikke på topp
Har du laget kyllingen på forhånd er det bare å hakke opp grønnsakene. - 100 gr ferdigstekt marinert kyllingfilet. - 2 ss soltørkede tomater i olje. - 1 liten neve spinatblader. - 50 gr isbergsalat. - 1/4 paprika. - 1/4 agurk. 1/4 paprika -
Rist hasselnøtter på varm stekepanne til det begynner å lukte godt, Så legger du hasselnøttene på et kjøkkenhåndkle og gnir de godt slik at skallet detter av
Kremet kyllingsalatmed urter eller tacokrydder, kan blandes med pasta eller has rett på brødskiven. 1 kyllingfillet, stekt sammen med to fedd hvitløk. GoogleFacebookPinterestTwitterSkriv utE-post 1/4 rød paprika. 1 kyllingfillet, stekt sammen med to fedd hvitløk
Server med mye aioli -cremet balsamico og ikke. Kok pasta skruer-avkjøl-rør inn et par ts pesto. Varmen kommer brått på,og maten lysten er ikke på topp
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.