Etter å ha vært på studieturiWindsor og spist en del pubmiddager hvor så og si alle rettene ble servert medcoleslaw var det på tide og teste ut en oppskrift fra Pølseveven jeg har hatt liggende lenge
Prøv deg på en asiatiskinspirertcoleslawmed søt chili og sesamfrø. Jeg smaksetter denne medsellerisalt, for det gjør de ofte i USA, og jeg synes et dryss dill er nydeligoppi
Salt og pepper Serveres medris og enkel grønn salat. En virkeligindonesiskfavoritt. med vann. Riv løk over en silmed en bollen under, slik at løksaften går i bollen
Begynn med kålen litt før du skal lage maten. Coleslaw er perfekt tilbehørtilgrillmat. Det begynner så smått å bligrillsesong – tipper mange er godt i gang allerede
De afrikanskekyllingspydene har massevis av smak, og ser spennende ut medhvite og svarte sesamfrø. For å lage dissemed masse god smak er det viktig at du lar dem liggeimarinaden en timestid
Smaker godt til for eksempel marinertekyllingspyd og kokte grønnsaker. Maispurégirmåltidet et littsøtlig preg og passer bra til de fleste kjøttretter, særliggrillretter
Coleslaw er en av minefavoritter og et fast innslag på menyen på enhver amerikanske burger joint. Nå som grillsesongen så smått er i gang, er det på tide å drilleinn noen sikretilbehørsvinnere
Kyllingspyd, asparges mes spekeskinke og grilla lompewraps har våre gjenganere på grillentidligerei sommer, så her kommer dei svært raske og enkle oppskriftene - SMAKFULLE KYLLINGSPYD
En lett syrlig, frisk og knasende sprø coleslaw. Nammis. Del den med verden, da. Denne coleslawen er et flott middagstilbehør som passer til en rekke retter
Coleslaw kan oversettes med "kålsalat" og kan brukes varieresi det uendelige. Dette tilbehøret passer veldig godt tilgrillmat, biff/hamburger/pølser, på tapasbordet, kylling/kalkun etc
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.