Disse grillspydene ble rett og slett superdigg. Jeg hadde lyst på noe indisk, men som likevel ikke smakte likt Tikka Masala, noe som ofte kan være utfordringen med indisk
Salt og pepper Serveres med ris og enkel grønn salat. Sett på risen og lag salaten. Riv løk over en sil med en bollen under, slik at løksaften går i bollen
De afrikanske kyllingspydene har massevis av smak, og ser spennende ut med hvite og svarte sesamfrø. For å lage disse med masse god smak er det viktig at du lar dem ligge i marinaden en times tid
Smaker godt til for eksempel marinerte kyllingspydog kokte grønnsaker. Maispuré gir måltidet et litt søtlig preg og passer bra til de fleste kjøttretter, særlig grillretter
Kyllingspyd, asparges mes spekeskinke og grilla lompewraps har våre gjenganere på grillen tidligere i sommer, så her kommer dei svært raske og enkle oppskriftene - SMAKFULLE KYLLINGSPYD
Dette er kortreist mat med lange tradisjoner her i landet. Mesteparten av klippfisken som produseres eksporteres til Spania, Portugal og Brasil - her kan de virkelig kunsten å tilberede klippfisk
( Denne retten kan lages med ingredienser du har i heimen og etter smak og behag ). du på med resten. Start med løken som bare skal surre og bli litt myk, så kjører
Det er ikke nødvendig med kjøtt til, for her er det så masse godt allerede, og mett blir du. Bruker du fullkornspasta får du gratis fiber med på kjøpet
// Ratatouille av aubergine, squash, løk og paprika i en tomatsaus med urter //. Retten består hovesakelig av squash, aubergine, løk, tomater, paprika, hvitløk og urter stekt med litt god olivenolje
Soyaspyd med linse- og bønnesalat. Vann med buljong. Vi har offesielt trådt inn i høsthalvåret, men jeg gir ikke opp på sommeren og godværet riktig enda
Ovnsbakt laks med grønnsaker, byggrisog en dæsj mager kesam. Ferskt og varmt med diverse pålegg - sjelden jeg spiser brød egentlig, og kun fordi jeg foretrekker noe annet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.