BBQ Kyllingspyd. Ris. Vi hadde ferdig BBQ kyllingspyd. Kok ris som annivst på pakken. Ris. Jeg har en avokado og ca 2-3 ss med mager kesam, 1 fedd hvitløk og litt salt og pepper. ca 2-3 ss med
Stekt rismed kylling er en klassisk middag som er godt, sunt og enkelt. Hvis du kombinerer med kylling i tillegg, så får du en middagsrett som jeg nok vil tro faller i smak hos de fleste
De ferdige grillspydene servert med magisk god tandoorisaus. ) Selve spydene fikk en saftig syrlig smak, som passet perfekt til den krydrete, kremete Tandoorisausen
Har vært litt opptatt med juleutfarten i de siste dagene, så i dag serverer jeg dere en veldig enkel resteoppskrift, perfekt til en rask lunsj i løpet av romjulen
Da passer det fint med stekt ris. Dagens variant var med gulrot, egg, kyllingkjøtt og vårløk. Stekt ris. I går hadde vi vårruller, og derfor ble det en del ris til overs
Det begynte med at jeg kjøpte mye stekt ris på restauranter da jeg var i tenårene, og etter hvert som årene har gått, så har jeg klart å få til en oppskrift som jeg synes er knallgod her hjemme og
Salt og pepper Serveres medris og enkel grønn salat. Sett på risen og lag salaten. Riv løk over en sil med en bollen under, slik at løksaften går i bollen
Hvis du har rester igjen av ris fra dagen før og et lite utvalg grønnsaker i kjøleskapet kan du lage en kjempegod og rask middag og samtidig bruke opp restene
Du kan ha i nærmest hva som helst av grønnsaker sammen med kjøtt eller fisk. Kok risen dagen før eller i alle fall såpass lang tid før at den rekker å bli kald
Det er mange som er redd for å spise ris som er opp igjen varmet, og det er selvsakt en reel fare for å bli syk av alle rester om man ikke behandler dem med fornuft
Har vært veldig aktiv i det siste, men det ser ikke ut til å ha noen effekt på vekten så må vel i gang med en ny runde lavkarbo eller Dukan diett etter hvert
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.