- 1 kyllingfilet- 1/2 eple- 1/2 løk- 1 ss smør eller margarin- 1 ss karripulver- 1 boks (400 g) grovhakkede tomater- 1 dl vann- 1,5 dl matfløte- 1 grønnsaksbuljongterning- 1/2 ts sukker- salt og pepper- persille- 1 ss snøfrisk- 1/2 ss lett kesamBle du fristet. 1/2 eple. 1 ss karripulver
Tilsett karripastaog kylling, la det frese videre et par minutter under omrøring. Rør inn kokosmelken og smak suppen til med sitronsaft, salt og pepper
Smak til med mer karri, chili, salt og pepper om nødvendig og la suppen trekke et par minutterRett før servering rører du inn rikelig med korianderMille er ikke mest glad i veldig mye grønnsaker, men ved å "sile" suppen og legge til kylling, ble dette en veldig god og barnevennlig rett
Ta ei skive med MASSE eggesalat og nyt. Min eggesalat inneholder karriogepler, jeg spiste det en eller annen plass en gang og fikk det ikke ut av hodet, og måtte tilslutt bare komponere min egen variant
Rens kyllingen og riv kjøttet i strimler med fingrene. Server med ferske rundstykker eller Nan brød. Tilsett karri, creme frech og tika masala, rør til det er blandet sammen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.