*Stek så kyllingbitene lett på panna og ha over kokosmelk. Jeg fant tandoori masala krydder på butikken, så måtte jo bare kjøpe og i dag måtte jeg teste det ut
Jeg liker å starte uka med en sunn og god middag. Smak til med sausene. Skjær kyllingen i passe store biter og krydre dem litt før du steiker dem i panna på høy varme
Sitrongress er stjernen her og det er den som får hele kyllingwoken til dufte helt fantastisk. Det er godt å se at det finnes hele kyllinglår i butikken og dessuten, smaker woket kyllingbiter med gylden og sprøstekt skinn mye bedre
Related PostsChai – Indisk krydret teBesan pura – Pannekaker med kikertmelChole palak – Kikerter og spinat i curryAloo Gobi – en tradisjonell indisk rett med blomkål og poteterMynte chutney – frisk mos av mynte med smak av IndiaGresskarhalwa
Nå har det vært to travle dager med en del møter, deriblant X-life og Cappelen Damm – men, det er heldigvis veldig hyggelige, givende møter som etterlater en del motivasjon, så det er bare å jobbe videre med innspill og idéer
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.