Krydre med litt salt og pepper. Tid. 30 minAntall. 3-4 porsjoner. Ingredienser. . 3 porsoner ris. 3 kyllingfilet. Mange forskjellige grønnsaker kan brukes, men her er det brukt
Sitrongress er stjernen her og det er den som får hele kyllingwoken til dufte helt fantastisk. Det er godt å se at det finnes hele kyllinglår i butikken og dessuten, smaker woket kyllingbiter med gylden og sprøstekt skinn mye bedre
Nå har det vært to travle dager med en del møter, deriblant X-life og Cappelen Damm – men, det er heldigvis veldig hyggelige, givende møter som etterlater en del motivasjon, så det er bare å jobbe videre med innspill og idéer
Du får sprø, fargerike grønnsaker og kan variere med de ingrediensene du har og hva du liker. Bland maisenna med buljongen og ha det i woken - kok opp under omrøring til sausen tykner litt
Smak til med krydder og soyasaus, og ha over cashewnøtter helt til slutt. Jeg skal kort og godt jobbe med firmaet mitt som jeg har brukt flere år på å bygge opp
og dryss dette over kyllingwoken før servering. Akkurat passe med grønnsaker å kutte opp,. Varm opp en wokpanne eller vid stekepanne til høy temperatur med litt olje
Akkurat denne wok-retten er proppfull med herlige og crunchy grønnsaker, som man oppnår ved at man tilsetter ingrediensene gradvis underveis etter hvor lang steketid de forskjellige ingrediensene har
Godt det er noen dager med innkjøring og tilvenning. Krydre godt og servér med grovhakket nøtter over. Helt til slutt en beskjed til dere som har lastet ned appen min, men som sliter med pålogging
Skjær kylling i mindre biter og stek sammen med fersk chili i litt smør til gjennomstekt. Nå blir det innkjøp til flere gode matretter de kommende dagene, gleder meg til å dele de med dere
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.