Kylling- og kjøttpai
Kostguiden
Kostguiden
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 3 1/2 dl sammalt hvete, finmalt
  • 60 gr melkefritt smør
  • 1/2 boks mager kesam, evt. soyafløte
  • 1/2 ts salt
  • 3 ss vann
  • 600 gr kyllingstrimler
  • 1 brokkoli 4 paprika (2 x rød og 2 x grønn)
  • 1/2 purre
  • 6 egg 2 dl ekstra lettmelk
  • 3 dl mager kesam
  • 3 ts salt
  • 2/4 ts pepper
  • 4 dl revet hvitost
  • Bildet er tatt før osten er tatt på og paien er ferdig stekt.
  •  
  • Kjøttpai for 4 personer, uten melk
  • 400 gr karbonadedeig
  • 3 tomater 1/2 rødløk
  • 3 egg 1 dl soyamelk
  • 1 1/2 dl soyafløte
  • 1 1/2 ts salt
  • 1/4 ts pepper
  • 1 ts basilikum
  • 2 dl revet hvitost

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.