Bland melk, eggehviter , vanilje extract og frøene fra en vaniljestang. De er laget av White cake, fyllet mellom lagene er et godt kirsebærsyltetøy, og på toppen er den dekket av hvit marsipan
En liten, men utolig smakfull forrett med få ingredienser som passer til alle slag av hovedretter. Også fin å servere som salat ved siden av en hovedrett og fantastisk god å spise når som helst på dagen
)la alt koke opp. )ta av fra varmen og tilsett mel. ) blande det godt sammen og sett tilbake på varmen. rør hele tiden tils dess at deigen lossner fra bunnen og blir til en "bolle"
And blir ofte servert med frukt, som tilbehør eller i sausen -og da passer en Pinot Noir fra New Zealand, godt sammen med det kraftige kjøttet og det fruktige tilbehøret
Jeg kjøper, som regel fersk fisk fraInnlandets beste fiskebutikk Knutstad og Holen A/S, men i dag. Du kan også bruke skrei i skiver og la de trekke i vann ( se tips legger ned på siden)
La sausen koke et par minutter under stadig omrøring (bruk visp) slik at sausen blir glatt og jevn. Bland inn finskåret gressløk i baconfettet rett før servering
Krydret ribbeKlar for dampingFerdig dampetSteking. Salt mat demper det friske i vinen og får fram snerp, derfor passer ikke vin som er rik på tannin eller preget av fat
hakk løk og hvitløk og surr i olje og smør/melange. Som dere sikkert har skjønt nå så elsker vi sjømat, men en fisk-og skallyrsuppe, hadde vi ikke på menyen fra før, så dermed ble vi inspirert
Når muslingene er ferdige, så sil alt sammen igjennom en sil og la muslingene dryppe fra seg. Det betyr den kan være enklere og mindre krevende å lage, men kanskje minst like god
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.