Ett recept hämtat ur "Veckans kokbok" - Fest med systrarna von Sydow. Goda som de är men blir lite extra festliga med en topping av citronglasyr och zest
Mal mandler og bland med melis. Sara Bernard har blitt en veldig populær julekake, så populær at selv om jeg aldri hadde smakt det før, så visste jeg at jeg skulle lage det i år
Tilsett så litt og litt melis til det blir så fast at du kan kna det med hendene. For å få sukkerpastaen i ulike farger tilsettes bare noen dråper med cacas pastafarger, antar at man kan bruke vanlig konditorfarge også
Helst med rene hender, eller en potetmoser. en pai fyllt med epler og pyntet med paideiglokk. Også ville jeg anbefalt å spise den med vaniljeis, for da dør man av nytelse
Pensle enden av filoflakene medegg-/oljeblandingen for at den skal lime seg sammen. Vanligvis tror jeg den er fyllt med grønnsaker og ost, men jeg har aldri spist det noe sted og er heller ikke kjent med tyrkisk mat
Det gode med å starte med fermentert mat i tillegg til annen sunn og nærende mat til de små, er at de ikke rekker å brytes ned- men bare bygges sterke og motstandsdyktige
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.