Laks & eggerøre servert på spelt
Evas kjøkken
Evas kjøkken
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 økologiske egg
  • 4 ss matfløte
  • en liten håndfull gressløk
  • 1/4 ts salt
  • 1/4 ts nykvernet pepper
  • 1 dl appelsinjucie
  • 1 dl vann
  • 1/2 ss rapsolje
  • 2 ts maltekstrakt
  • 25 gram fersk gjær
  • 1/4 ts gurkemeie
  • 1/4 ts malt allehånde
  • 3 ss gresskarkjærner
  • 1/4 ts malt karve
  • 1/2 ts salt
  • 3/4 dl hel spelt (bløtlagt i 8 timer i 3/4 dl vann)
  • 4 ss soyamel
  • 3 ss hirseflak
  • 2 dl sammalt spelt
  • ca: 7 dl siktet spelt
  • ca: 1/2 dl klemt spelt til utbaking

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.