Stek laksefileter på middels varme i en panne til nesten gjennomstekt, smak til med en klype salt. Fremgangsmåte Vask og skjær poteter i båter, vask og skjær aubergine i skiver
I dag har jeg kombinert laksmedblåmuggost, osten kan skiftes ut med den osten du liker best, men velger du blåmuggost så bruk en som ikke er alt for skarp
Bruk skiver eller serveringsstykker av filet, med en jevn tykkelse på et par centimeter. Når du steker laks vil du at den skal være saftig og god - også når den er ferdig
Serveres med råkostsalat, poteter og gjerne med en remulade eller annen dressing. Vil du ha litt ekstra smak på flatbrødet kan du tilsette litt urter som timian eller provencekrydder, men smak til, det er ikke så godt med for mye krydder
I dag hadde vi nydelig svinefilee medstektepotetbåterog grønnsaker til middag. Så kutter jeg opp paprika, rød løk og selleri og har i formen sammen med potetene
kryddre med litt salt og pepper. D veldig greit med alt i en form. legg potetene i bunnen av en ildfast form, legg så på brokkolien å legg Laksen på toppen
Om du likte denne, prøv også gjerne Ovnsbakt laksmed makaroni og cheddar. Fusilli med "spicy" svinestrimler og spinatstuingOvnsbakt kylling med pannestekt CouscousDel på
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.