Krydre laksenogscampienmed salt og pepper. Gjør det samme medscampien. Du lager denne retten raskt ved å steke sjømaten først og så blande det sammen med grønnsaker
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)MerClick to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
kryddre med litt salt og pepper. D veldig greit med alt i en form. legg potetene i bunnen av en ildfast form, legg så på brokkolien å legg Laksenpå toppen
Fusilli med "spicy" svinestrimler og spinatstuingOvnsbakt kylling med pannestekt CouscousDel på. Om du likte denne, prøv også gjerne Ovnsbakt laksmed makaroni og cheddar
Varm en stekepanne med olje på sterk varme, og stek currypastaen til den frigjør masse aromaer. Jeg synes pengan curry passer best, men rød eller grønn curry kan også brukes, og er godt å variere med
Krydre lakseskivenemed salt og pepper og legg noen blader basilikum på toppen. Denne fantastiske laksen, som er en variant av Ole Martin Alfsen sin, serverer du med hjemmelagd potetmos og en grønn salat
Denne forretten ble jeg servert på en bedre middag jeg hadde i Wien tidligere i vår, og kombinasjonen laks, avokado og cayennepepper var så utrolig god
Smør på ett godt lag med pesto pålaksefiletene. Pesto kan du selvsagt lage selv, men hvis det skal gå fort unna er det helt greit med ferdig pesto på glass
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.