Denne herlige salaten og hvitløkskremen gjorde dette laksemåltidet til noe helt spesielt. Flaksalt. Bland alle ingrediensene sammen i en salatbolle og sett den kaldt til den skal spises
Ha litt god olje i en ildfast form og legg i poteterog grønnsaker, dryss over salt, pepper og timian, vend rundt på grønnsakene slik at du får jevnt fordelt olje og krydder
Kaffetrakteren som sto først opp, vinden som hvisker til trærne utenfor, sjøen som fortsatt ligger stille og sover, gjengen med gutter som koser seg i stua og datteren min som lekes med av en ivrig kusine
LaksefileterPoteterTomat, agurk og paprika (du kan selvfølgelig bruke andre grønnsaker om du heller foretrekker det)Rødløk og sjampinjong stekt sammenKrydder
Norsk laks er også populær i Spana, spanjolene er glad i sjømat. Det er selvsagt mest oppdrettslaks, som ikke alle setter like stor pris på, men 'læll a du'
- 300 g laksefilet- salt og pepper(- 1/2 lime eller sitron)- 5 - 6 poteter- 2 dl fløte- 2 dl melk- hvitløkspulver- salt og pepper- revet ostBle du fristet. Les mer 300 g laksefilet. 5 - 6 poteter
I dag står god gammeldags laksog pottiter på menyen. Fremgangsmåte Vask og fordel småpotetene i en ildfast form med tacokrydder, hvitløkspulver og litt olje over
Jeg serverte laksenmedovnsbaktepoteter ✿. poteter, stekt, kokt eller bakt, ris eller godt brød. I dag serverer jeg nykålenmed god laksefilet & spicy soyasmør
Nypoteterognykål sammen med sunn og god laks, samt en enkel urtedressing. Legg laks i ildfast form, krydre med salt og pepper og hell over litt soyasaus og sesamfrø
Kutt poteterog løk i teninger og fres raskt (noen minuter) i litt olivenolje i en stor gryte. Kjør den luftig med stavmikseren og server medbakte rosenkål
Del laksen i porsjonstykker i en ildfast form med olivenolje og havsalt og pepper på toppen. Man kan aldri gå lei av laks, det er utallige mange muligheter å tilberede og servere den på - det beste vil jeg si er i ovnen
Deretter skjærer du laksen i biter og steker denne med grønsakene. Hadde en treningsøkt med Jeanette i går og jammen er det tungt enda, så får bare være tålmodig og ta en dag om gangen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.