Det kan sies mye om lakseoppdrettog måten vi i dag dyrker fram diverse råvarer, men når alt kommer til alt mener jeg at det beste du kan gjøre er å være obs på hva du velger å kjøpe
Dryss over persille ved servering og server med godt brød, ris eller pasta. Brun lakseterningene lett i olje eller smør på middels sterk varme, krydre med salt
Salt og pepper etter smak. Laks i form med fiskekrydder og dill. En tradisjonell agurksalat eller en frisk salat med flere typer grønnsaker hadde satt mer farge på saken
smak til med salt og pepper. kryddre med litt salt og pepper. D veldig greit med alt i en form. legg potetene i bunnen av en ildfast form, legg så på brokkolien å legg Laksen på toppen
Om du likte denne, prøv også gjerne Ovnsbakt laksmed makaroni og cheddar. Fusilli med "spicy" svinestrimler og spinatstuingOvnsbakt kylling med pannestekt CouscousDel på
Helstekt laksmed purre og sitron er for meg den klassiske måten å tilberede laks på. Legg laksefiletenmed skinnsiden ned i en langpanne kledd med aluminums folie
Jeg fant litt av hvert, noe helt og noe halvt, samt noen kokte poteter fra søndagsmiddagen ✿. Legg laksefilet, over grønnsakene, krydre med salt og pepper
Røykesmaken ble annerledes enn med einer, men minst like god, syntes både jeg og husbonden. Alle barna likte det ogsåog minimor som fredeles sverger til morsmelk spiste en hel skive med hardkokt egg ogrøykelaks til frokost
Resultatet blir såå mye saftigere og mer smakfullt. Etter at jeg prøvde å marinere laksog andre råvarer med soyasaus er jeg blitt frelst, for gurimalla så digg det blir
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.