Laks servert på to måter
Gastronomade
Gastronomade
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Ingredienser
  •  
  • Confitert laks
  • 200 g stykke laks, med skinnet på, trimm og kutt i 2 cm x 10 cm stykker
  • 0,5 dl extra virgin olivenolje
  • 1 ts korianderfrø
  • 1 ts spisskummen frø
  • 0,5 dl sesamfrø, ristet
  • Butternut gresskar
  • 1 dl sukker
  • 125 ml eddik
  • 2 ts korianderfrø
  • Litt kanel
  • 200 g stykke butternut gresskar, skrell og fjern frø
  • Flytende nitrogen for frysing eller i fryseren
  • Røkt laks cannelloni
  • 100 g melis
  • 100 ml hvit eddik
  • ½ løk, tynt skiver
  • 1 blad gelatin, myknet i kaldt vann
  • 150 g creme fraiche
  • 2-3 ss hakket dill
  • 1 skive røkt laks, skåret i en 8x10cm rektangel
  •  
  • Bacon pulver
  • 2-3 bacon skiver
  • 2-3 ss malto pulver eller tapioca pulver
  • Klype salt
  •  
  • Baby agurk
  • 1 baby agurk
  • Klype salt
  •  
  • Til pynt
  • Spiselige blomster
  • Bonito flak
  • Dill
  • Fremgangsmåte
  • Confitert laks

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.