Laks tvers igjennom
Matgleder
Matgleder
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 stor ryggfilet sashimikvalitet laks fra Frøya
  • olje
  • gjør
  • 1 basilikumplante eller et litermål fylt opp med blader, tettpakket.
  • 2 spiseskjeer pinjekjerner eller valnøtter
  • 2-3 hvitløkkløfter (kan sløyfes, men ikke gjør det)
  • 5-6 spskj friskrevet parmesan eller halvparten parmesan og halvparten ung pecorino.
  • 1,5 dl jomfruolivenolje.
  • 4 fileter god laks
  • 4 store poteter
  • tomat i skiver
  • estragon
  • 4 teskjeer estragoneddik
  • eddik
  • 30 gram finhakket sjalottløk
  • 10 knuste hvite pepperkorn
  • 4 eggeplommer
  • 250 gram klarnet, avkjølt smør
  • 2 teskjeer frisk kjørvel

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.