Skal du ha lammelår eller filet kan jeg på det sterkeste anbefale denne sausen. Fungi. Maisenna. Smelt sukkeret på middels varme, ha oppibringebæreddiken, og la det koke litt
Vispiser fremdeles både laks og ørret i vår familie. Matpolitiet må bare komme å ta meg. Så lenge myndighetenesier det er greit, og medisinering og foring av fisken er under lupen kjøper jeg fersk oppdrettsfisk fra butikken med mindre jeg har fått tak iøkologisk -eller villfisk
Saftig lammelår med tyttebærketchup, rømmesaus, bakte grønnsaker, rosenkål, østerssopp og poteter. Det er høst og butikkene bugner med ferskt lammekjøtt
Eg elskar sjølvfiska, nysteikt fjellørret med nypoteter og rømmesaus. Dessverre står retten alt for sjeldan menyen, sjølv om fiskeforsøka har vore mange
Villsvinsteik med karamelliserte poteter, rømmesaus, potet-og gressløkkrem med gulrotpure. Vilt. Villsvinsteik er kanskje ikke det enkleste å få tak, men er du så heldig så er det riktig godt kjøtt
Lammeskav, lammestrimler, eller rester etter en stek eller lår. Men som jeg tidligere skrev om ferdig lammeskav fra leverandører, det er litt vel dyrt å kjøpe det ferdig skåret
Stekt Steinbitfilet med spinat og PiriPiri/Estragonrømmesaus. Luksusmiddagtil hverdags pris. Takket være steinbitfilet som ofte er på tilbud nå om dagen
Posted by torill. Fersk fjellørret er noe av det beste som finnes synes jeg. Toppen hadde vært å fiske den selv og så tilberede den der og da, men så heldig er jeg ikke
La oss si det som det er. VidiggerMelodi Grand Prix. Glam, glitter og paljetter – kan det bli bedre. Selvsagt er det mest spennende når Norge deltar, så mens vi har sett på litt med et halvt øye i dag vilvisitteklistrerttil skjermen på torsdag
Rosastekt lammelår av villsau med bakt portebellosopp, potetmos, persillerotkrem og rømmesaus. Nyttårsaften er rett rundt hjørnet, og for de som planlegger nyttårsmenyer har jeg her et godt alternativtil kalkunen
Til denne stekte variantenliker jeg å servere en god rømmesaus. Som nevnt itidligereinnlegg syntes jeg at kveitetil jul er noe som alltid er godt å se fram til
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.