- Start med potetmos. Bruk en ''potetmoser'', mos potetene, kjør i kjøkkenmaskin sammen med litt melk, smør eller olje, pepper og gjerne litt chicken&steak krydder
smelt smør rør inn mel å spe med melk. grønnsaker. smak den til med salt og pepper. topp herligheten med ost å gratiner den i ovnen på ca 220 grader i ca 20 min til osten er gyllen
Jeg lagte min litt sterk med både chili pulser og tørkede cili mix. ) Gratinertegrønnsaker smaker utrolig godt og passer like bra til fisk, fugl som kjøtt
Deretter finhakker man hvitløken og blander det inn i formen, og kryddrer det med salt og pepper. Jeg blandet dette godt sammen og avsluttet med å helle over litt soyasauce, drysset litt sesamfrø og ost over retten
Server med vann med appelsinbiter i. 2 spiseskjeer med smør. 2 spiseskjeer med smør. Dette trenger du. 2 poser potetstappe (hjemmelaget potetstappe, Nora)
Denne pizzasausen er nam og kommer ikke så verst ut med tanke på næringsinnhold heller. Stek karbonadedeig sammen med strimlet rødløk og paprika og tilsett deretter ønsket mengde tomatsaus
Skjær kjøttet opp i pene skiver og server det sammen medgratinertegrønnsaker og paprikasaus. du kan servere med ris eller pasta i tillegg, men det blir en stor form medgrønnsaker så det er ikke nødvendig
Disse potetene er grovmost og rørt inn med finhakket hvitløk, vårløk og persille. Så har de fått smak av bèarnaise saus og en god neve med revet ost som gir de en cheesy kjerne og et sprøstekt ytre
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.