Finn fram ingrediensene (minus koteletter og spicy eplegelé, Oppskrift med disse, kommer her). De jeg har med i denne oppskriften passer veldig bra å ovnsbake
Topp fisken med pesto, krydder og revet parmesan etter smak. Jeg stakk innom Lavkarbo gjort enkelt her om dagen, og da fikk jeg inspirasjon til dagens middag
Kjempekjekk og enkel rett med alt i en form og inn i ovnen. Serveres med potetmos. Skjær grønnsakene i terninger/skiver og legg de rundt omkring i langpanna rundt kyllinglårene
Kjøp med deg hjem noe du ikke aner hva er, skrell og kutt i biter og smak. Er det noen av grønnsakene jeg har brukt som du ikke er så glad i, så bare bytt de ut med hvilke som helst andre rotgrønnsaker
Legg fisken oppå grønnsakene og smak til med salt, gjerne tangsalt. Skrell gulrøtter, poteter og løk. Sett dem i en ildfast form med soppolje og salt, stek i en vedfyrt ovn (eller sett formen i vanlig ovnen på 175 °C) til grønnsakene er al dente
Hvis du ikke har vakuummaskin legger du purrene i en gryte med lettsaltet vann, en spiseskje smør og et par kvister rosmarin og lar det småkoke til de er akkurat møre
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.