Legg salat på skivene og røkelaks oppå salaten, topp med en stor klatt urtekrem. En deilig og lettlaget lunsj eller kvedlsrett, godt brød og den nydelige urtekremen gjør dette til et ekstra delikat og velsmakende smørbrød
Kom over en oppskrift i et blad, en oppskrift på et brød sikkert mange er kjent med. Husket på å kjøpe inn det jeg trengte idag, så endelig ble det Ingers rugbrød
3 kg hvetemel (spe i mer på slutten om deigen er klissete). Sett til heving på en lun plass i 45 min. Etterhev i 1 time og stek deretter på 200 grader i 1 time. 3 kg hvetemel (spe i mer på slutten om deigen er klissete)
Ha godt med mel på benken og bruk en slikkepott for å få deigen ut av bollen, dryss litt mer mel oppå og form brødet så det passer i en brødform, du trenger ikke kna deigen
Dagens middags tips er hjemmelagde pitabrød med fiskekaker på menyen. Pitabrød er utrolig enkelt å lage, smaker mye bedre enn de du kjøper på butikken og det beste av alt
Legg de på bakepapir og trykk de ned med håndflaten. Her i huset er det vanligvis han som lager burgerne, og jeg er litt skjemt bort på matfronten…jeg innrømmer det
Jeg prøvde meg denne gangen på den helt klassiske varianten med begge deler. Dersom du synes brødet tar brunfargen på toppen for fort, hjelper det å legge et bakepapir over brødet
På den måten holdes surdeigen levende. Jeg bruker surdeigen til to typer brød, dansk rugbrød og et fint brød med samme surdeig, som et rustikt landbrød
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.