Start med mangosalsaen, slik at den får tid til å trekke gode smaker. Kjøres sammen noen sekunder, til du har en chunky mangosalsa med fortsatt en del klumper i
Start med å lage mangosalsa. Smak til med litt salt. Mos avocadoen med en gaffel eller potetmoser. Det er også godt med syren limen gir i forhold til den fettrike avocadoen
Ovnsbakt laks med grønnsaker, byggris og en dæsj mager kesam. Ferskt og varmt med diverse pålegg - sjelden jeg spiser brød egentlig, og kun fordi jeg foretrekker noe annet
Smør på et lag med yogurt og så et lag med sweet chilli. I går handlet jeg inn laksefilet og fullkornstortilla, etter å ha lest innlegget om Andrea Badendycks laksewrap måtte jeg prøve det ut
I oppskriften står det fersk laks, men jeg brukte laksefilèt med urter og hvitløk. I dag fikk jeg et middagsønske av mannen min til en enkel lakserett som egner seg godt både til middag og til kveldskos
MIDDAGSSALAT MED HALLOUMI, SØTPOTET OG BYGGRIS. Bland alt godt, og krydre med salt og pepper. Jeg har valgt å benytte byggris som hovedingrediens, men du kan like gjerne bruke quinoa, hvis du liker det bedre
Mandag er veggis-dag og da ble det grønnsakssuppe medbyggris. Jeg hadde med frø, men ta ut de hvis du ikke vil ha det så sterkt – evt ha mer om du vil ha det sterkere
Smak til med salt og pepper. Byggris er en fin erstatning til pasta, ris og poteter. Byggris i seg selv smaker ikke så veldig mye, jeg tilsatte spinat og pesto
Retten består av ovnsstekt laks, torsk og sei, wok, byggris og mager kesam med pepper og avokado. Kjære lesere, oppfordrer nok en gang til å spise mer fisk jeg da - smekka sammen en aldeles nydelig fiskerett i går, og siden jeg er så snill å deler den med dere, håper jeg flere velger å prøve denne, anbefales på det sterkeste ihvertfall
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.