" Det er absolutt hyggelig at bloggen blir lagt merke til, men når jeg fikk dette spørsmålet, krysset jeg fingrene på å ikke bli sett som en rosablogger
på Facebook eller Instagram da. Aspargespinner fungerer veldig godt somforretteller siderett. Enkel og grei oppskrift på aspargespinner som gir utrolig kult resultat
Retten kan serveres somfingermat/tapasrettellersomforrett. Følg gjerne med på daglige oppdatering av Just Another Food Story på Instagram @justanotherfoodstory, og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere har noen lekre matopplevelser å dele
Retten kan serveres somfingermat/tapasrettellersomforrett. Følg gjerne med på daglige oppdatering av Just Another Food Story på Instagram @justanotherfoodstory, og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere har noen lekre matopplevelser å dele
På den etiopiske restauranten Gådjå i Stavanger er det nemlig sosialt akteptabelt å leke med maten. På dobbeldejt med Mari og mannen tok vi turen til den nyåpnede restauranten for å prøve oss på en eksotisk cuisine
Ha mango, vårløk, chili, saften fra en lime og eventuelt koriander i samme matmølle som tidligere. Om du ikke har en slik matmølle kan du også finhakke alle ingrediensene, ha de i en bolle og mose det lett sammen med en skje eller gaffel
Mos avocadoen med en gaffel eller potetmoser. Jeg kjente at jeg var litt lei «vanlige» fiskemiddager og bestemte meg for å lage en litt utradisjonell vri på den velkjente laksen
Skjær baguetten i tynne skiver og legg dem på en stekeplate med bakepapir. Denne forretten synes jeg er så god, og den serverer jeg ofte om vi har gjester
De er supre å ha somfingermatellersom her til middag med nudler til. Jeg brukte ingrediensene som var igjen fra denne oppskriften til å lage disse mini vårrullene
51, hvor Geir Salvesen presenterer en deilig “boblende” forrett, synes jeg at også Selskabelig`s lesere må få denne oppskriften til nyttår. 750 g store kamskjell, frosne eller ferske. Tørk av kamskjellene, fres de 20 sek på hver side i svært varm panne, de skal være rå inni. Geir Salvesen/A-magasinet 750 g store kamskjell, frosne eller ferske
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.