Påsken nærmer seg med stormskritt og lammekjøtt er en selvfølge for mangen av oss i denne tiden. Norsk lam er en råvare i verdensklasse og kan tilberedes på mange forskjellige måter
lammekjøtt med ben. Lammelår med ovnsbakt fennikel, rødbetebulgur og sjysausGarlic naan uten gjærIndisk fiskegryte med tomat For 2 personer Tidsbruk ca
På fredag var jeg på besøk hos Ørjan hvor jeg fikk kjempegod lammegryte servert til middag. 400 g lammekjøtt i strimler (svinekjøtt kan også brukes. ) 400 g lammekjøtt i strimler (svinekjøtt kan også brukes
Hvis du har lyst på en variasjon fra de tradisjonelle lammerettene med fårikål og frikasse, så er denne gryteretten av asiatisk opprinnelse et kjempegodt alternativ
Her er lammecarré servert med råstekte mandelpoteter, fyllt tomat, og portobellosopp med pesto. En av de bedre stykningene på lammet er carré, eller karré
Lammekjøtt som er kokt lenge slik at det blir mørt, i deilig smakfull saus. 1 kg benfri lammebog eller lår i ca 3-4 cm terninger (jeg brukte lammelår som jeg renskjærte). 1 kg benfri lammebog eller lår i ca 3-4 cm terninger (jeg brukte lammelår som jeg renskjærte)
Når lammet har fått farge, has vårløk og purre i. Smak den til og hell den over lam og grønnsaker. ca 1 kg lammekjøtt skåret fra låret. ca 1/2 l buljong, gjerne av lam
Dette er en vegansk variant av den tradisjonelle indiske retten Korma, og den består av grønnsaker og cashewnøtter som er kokt inn i en kremet currysaus
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.