Her er lammecarré servert med råstekte mandelpoteter, fyllt tomat, og portobellosopp med pesto. Smak til med salt og pepper og fordel massen i tomatene
Det hender sikkert at du ender opp med å bake noen hvitløksfedd i forbindelse med tilberedningen av diverse middager, som når du steker lammelår eller skinkestek i påsken eller til jul
Man må også huske på å ikke koke fløten for lenge med buljongen, og heller ikke la dillen koke. Så slo jeg til med en lammefrikassé, i en litt utvidet stil
Når lammet har fått farge, has vårløk og purre i. Det øverste grønne må også tas med. Skjær purren i biter på samme størrelse og del et par ganger på langs
Ha spinat, bladpersille, koriander oghvitløk i en mikser og kjør det sammen med resten av ingrediensene til urteblandingen i en foodprocessor/mikser til jevn puré
Lag noen hakk i kjøttbitene med en spiss kniv og mariner ½ time i sitronsaft. De fleste indiske restauranter med respekt for seg selv har tandoori kylling på menyen
Finhakk løken og stek den sammen medlammet. Smak til med salt, pepper og litt sitronsaft. Ha i fløten, ha i tørket sopp og la det koke til det blir tykt
Hvis du har lyst på en variasjon fra de tradisjonelle lammerettenemed fårikål og frikasse, så er denne gryteretten av asiatisk opprinnelse et kjempegodt alternativ
Ha kjøttet i fryseposen og lukke den, smør kjøttet godt inn med marinade. Rør med jevne mellomrom. Ingrediensene til marinaden røres sammen og has i en frysepose
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.