Kjør brødsmulene med food prosessor med urter, sitronskall, salt og pepper. Vend lammecarrèen i brødsmulene og brun dem i en stekepanne med smør til de er gylne rundt hele. Stek deretter i ovn på 180 grader til det har 56 grader i kjernetemperatur. La hvile i 5 min før servering.
Skrell selleriroten og kutt i terninger. Kok selleriroten mør i fløte. Løft selleriroten ut av fløten og kjør til purè med en stavmikser. Spe med litt av fløten hvis du vil ha purèen litt tynnere. Smak til med salt og pepper.
Vend cherrytomatene i olivenolje, salt og pepper. Stek i ovnen på 180 grader i 10 minutter.
Pynt med friske urter og server gjerne med en god saus som f.eks. rødvinssaus.
Perfekt lammecarremed rødvinsaus, potetmos, rødbetepure og ovnsbakte grønnsaker. Lam. Det er få ting somsmaker bedre og ser stiligere ut enn lammecarre
Lammecarrémed urtepanering, smørsaus, søtpotetpuré, sellerirotpuré og bakt betesymfoni. Lam. Lammecarré er den ultimate delikatesse, og består av ryggen inkludert ytrefileten
Legg løkene sammenmedlammet og topp med friske urter. Skjær striper i fettranden på lammecarréene. Skjær baconet (sideflesket) i tykke skiver og legg i bunnen av en ildfast form
Smak til medurter, salt og pepper. Lammecarremed urtecrust, persillerotkrem, provence potet Laurette, rødvinsaus, dulcitatomater og sprøstekt champignon
Skrell persillerøtter med potetskreller og del dem i to. Del plommer i to og fjern steinene. Legg persillerøttene og de halve plommene i en bolle med olje og honning
Det er gøy medurter -. og de fleste trives med det. hvis du har lyst til å dyrke dine egne urter. Og det er liv i alle - selv koriander og dill som jeg pleier å slite litt med
Sett urter, crème fraîche og parmesan i en food prosessor og suse sammen. Metode. Rør smeltet pesto i pasta, deretter tjene toppet medmerParmesan, noen pinjekjerner og ekstra urter, om du vil
lammecarré. I går hadde jeg bursdag, og vi feiret med en av mine favoritter. Mine barn er også glad i lammecarré, de liker å holde i beinet og gnage av det møre og smakfulle kjøttet
Mine barn er glad i lammecarré, de liker å holde i beinet og gnage av det møre og smakfulle kjøttet. Men de liker ikke å tygge i «rått» kjøtt, derfor deler jeg carréen i individuelle bein og steker dem slik at hver bit har en stekeskorpe
Det er en del urter og grønnsaker som går igjen i det thailandske kjøkken, så tenkte jeg skulle ta et eget innlegg hvor jeg skriver litt kort om de forskjellige
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.