Lammecarré, rødvinssaus, grønnsakstuing og gode poteter. Med smaker av hvitløk og rosmarin servert med rødvinssaus er dette en nydelig middag som er perfekt til en spesiell anledning eller bare en kveld man vil lage noe ekstra godt
Jeg har selv klødd meg litt i hodet over hvor vannete og merkelig smak den har fått tidligere, før jeg lærte at det er et absolutt must å koke jordskokkene i melk før det lages puré av den
Som lovet, her er oppskriften på mine kjempegode kamskjell med kokos og safran. Og ikke nok med det. Jeg laget bare tre kamskjell, riktignok store, men angrer på at jeg ikke laget flere
Melbu kaviar kan du bruke til pålegg, på smørbrød med egg, i kaviarsaus og den er så god så jeg brukte den i denne forretten med nydelige kamskjell i dag
Gni kamskjellmusklene inn med salt og pepper. Tilsett hvitvinen og rør rundt til vinen har fordampet. La kamskjellene trekke i pannen et par minutter før de anrettes over risonien
Kamskjell servert med kremet saus og asparges. Salt og pepper. Kamskjell. Kamskjell er bare nydelig, og når man har tilbringt sommern på Hitra så blir det unektelig ofte en del av menyen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.