Lammecarré med sprø potetskiver, mynte og ruccola
Mat og vinnett
Mat og vinnett
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 side lammecarré
  • solsikkeolje
  • salt og nykvernet pepper
  • nykvernet pepper
  • mynte
  • 2 skiver loff
  • 1 dl extra virgin olivenolje
  • 2 ss mynte
  • 1 ss basilikum
  • 3 ss bladpersille
  • 1 fedd hvitløk
  • 1/2 sitron (revet skall og juice)
  • 2 bunter ruccolosalat
  • 50 g revet parmesan
  • 1 ss sitronsaft
  • 3 ss extra virgin olivenolje (Selvapiana)
  • 4 poteter
  • smør eller olje til pensling
  • maldonsalt

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.