Foliebakt salmalaks med chili, ingefær og friskeurter. Mange er godt i gang med påskeferien. Hos oss er det tradisjon å ha god søndags middag med dessert uansett søndag, og med påske i tillegg så må det bli godt
Tenkte det var på tide med litt middagsmat på bloggen. Vilt kjøtt er etter min mening en av den beste kildene til animalsk protein som finnes - friske dyr som har levd et godt liv og beitet på gress, bær og alt annet skogen har å by på
Jeg lagde flyndreruller fylt med smør og friskeurter fra kjøkkenhagen denne gangen, som jeg serverte med noen ovnstekte potetbåter og noen selvdyrkede sukkererter
Da landet vi på reker med tilbehør. Smaker bare helt nyyydelig på loff eller foccaccia med rekene. Etter en lengre tur med pelsdotten Dennis, blir det nå bare sofa-tjeneste resten av kvelden
Skill eggeplommer fra eggehviter og ha plommene i bollen med cottagecheese. eks litt hjemmelaget jordbærsyltetør, friskejordbær og dryss litt melis over
Prøvde en variant med sitron som ble utrolig godt og veldig friskt. Tenkte å friste med en godbit som passer perfekt i hverdagen ettersom de tar så kort tid å lage - kanskje 10 minutter
Det er gøy medurter -. og de fleste trives med det. hvis du har lyst til å dyrke dine egne urter. Og det er liv i alle - selv koriander og dill som jeg pleier å slite litt med
Nå smaker det godt med en sunn, frisk og sommerlig dessert. Ingredienser Vaniljekesam fra Tine Ferske jorbær Ferske blåbær Ferske bringebær Friske mynteblader Fremgangsmåte Skyll bærene og legg de på et tørkepapir eller lignende slik at de får tørke seg [
Begynn med å lage sausen. biter og smak sausen til med pepper og evt litt salt. med høye kanter. Anrett godt avrente varme asparges på tallerken med skiver av spekeskinke Hell
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.