14. 05. 2015. Sponset innlegg. Syltetøyet "Strawberry Champagne Jam" fra Stonewall Kitchen har herlig smak og egner seg veldig godt til å lage desserter og til å fylle kaker med
Høsten er favorittårstiden min. Jeg elsker den klare lufta, lyset fra den lave sola, de flotte fargene selvfølgelig, og mørke kvelder med uvær ute og kos inne
Frikassé er noe mamma ofte lagde hjemme på søndager da jeg var liten. Jeg synes dette er den perfekte søndagsmiddagen og spesielt om høsten når det begynner å bli kaldt og mørkt ute
Kokkekamp. Første forelesning etter ferien var en skikkelig utfordring. Nemlig kokkekamp. Vi ble delt inn i grupper, ble gitt et sett med råvarer og skulle selv komponere en meny som skulle presenteres, bedømmes og smakes på
Vaniljesaus - en studieblogg om matkultur og helse
Visp egg og sukker til eggedosis. Varm væske og smør til kokepunktet. Rør det forsiktig i eggedosisen. Sikt på mel og bakepulver og bland det lett i eggedosisen
Vi kjørte med 3 ferjo fra Skånevik og var nede på Kongeparken Camping ca 1930 om kvelden. Vi var godt segen, så det ble bare en pils i vogna før vi krabba til køys i 10 tiden om kvelden
Avskjed med østlandet. 26. 12. 2014 kl. 10. 46 i. opplevelser og hverdagsliv. Én kommentar. Tida går utrolig fort. Nå skal vi allerede reise hjem igjen til Rogaland i dag
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.