Lammekoteletter med auberginekompott, glaserte gulrøtter og timian- hvitløksmør
Elin Larsen
Elin Larsen
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 lammekoteletter
  • olivenolje
  • usaltet smør
  • salt og pepper
  • 1 hvitlø
  • timiankvist
  • 1-2 ss smør
  • smør
  • 1 stjerneanis
  • 1 fedd
  • skrelt hvitløk
  • 300 gram
  • 2 ss sukker
  • 1 ss sitronsaft
  • 1 ss appelsinsaft
  • 1/2 sitron
  • 1-2 ss smør
  • 2 auberginer
  • 1 stor sjalottløk
  • 20-30 gram usaltet smør
  • salt og nykvernet pepper

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.