Ha i litt lammekraft, smør og litt vann. Jeg har laget hjemmelaget lammekraft på forhånd, og har du ikke det, så bruk sjyen fra grønnsakene etter endt steketid til å lage rødvinssaus (saft fra lammet dryppes ned til grønnsaksformen)
Ha så oppi lammekraften og rømme, du kan også bruke sæterrømme. Bein og kjøttavskjær brukes gjerne til en god lammekraft som kokes samtidig med at steika står i ovnen
5 dl lammekraft. 1. Lammekjøttet kan kjøpes ferdig lettsaltet i butikken. Du kan ellers salte det selv ved å gni kjøttet godt inn med salt og la det ligge natten over i kjøleskapet
5 dl lammekraft (Jacobs er utmerket). 5 dl lammekraft (Jacobs er utmerket). Posted by Torill Anita. Tweet. Dette er en nydelig og smakfull lammegryte som er enkel å lage
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.