Lammepølser
Grys kjøkkenskriverier
Grys kjøkkenskriverier
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Lammepølser laget av lammekjøttdeig, blir både smaksrike og gode!
  •  
  • Lammepølse
  • 4 porsjoner 400 g kjøttdeig av lam
  • 1 stort eller 2 små egg
  • 1 sjalottløk
  • 1 neve selleriblader eller blad persille
  • 2 fedd hvitløk
  • 1/2 dl fløte
  • 1 ss potetmel
  • 1 ts salt
  • 1/2 ts røkt paprika
  • litt smør til steking
  • 1 sprøytepose eller tykk plastpose
  • Rør sammen kjøttdeig, salt, paprikapulver og hvitløkpure.
  • Ha i egg, potetmel og fløte.
  • Hakk løk og blader godt, og bland alt til en god og jevn deig.
  • Ha deigen i en sprøyrepose eller lignende.
  • Klipp av spissen så hullet blir ca 2 cm-
  • Varm litt smør i en panne, på litt over middels varme.
  • Sprøyt ut ca 8-10 cm lange pølser.
  • Stek de godt på alle sider.
  • ***
  • Server pølsene med rå løk, god sennep og litt salat.
  • Tips: pølsene smaker og godt med potetmos.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.