Lammepølser har jeg kjøpt på Annis Pølsemakeri på Ringebu, verdens beste pølser. 8 lammepølser med fetaost og oliven. 8 lammepølser med fetaost og oliven
Her får du oppskrifta på lammepølser lag av fersk lammebog, tilsett krydder og urter som matchar den viltre smaken av lam frå villsau som har sprunge rundt i skjergarden i Vestfold
Våre lammepølser er saftige, godt krydrete, og vet du hva det aller beste med egne pølser er. Disse lammepølsene startet, av alle ting med et par ender i hønsegården
1. Kjør kjøtt og salt i kjøkkenmaskinen til du får en seig deig. 2. Spe så med halvparten av melka. Når farsen har blitt klistrete, tilsett resten av melka sammen med potetmelet og krydderet til det er godt blandet
Vi har slaktet et litt sent lam fra Alm, og har laget fantastiske lammepølser på kjøkkenet i dag. Pølser er ikke så vanskelig som det ser ut, men en veldig artig helgeaktivitet både for en vennegjeng eller for familien
Så her kommer en oppskrift på Lammepølser. For ikke så lengesiden ble min svigerfar 60år. I den sammenheng var Guri, Guris bror, hans kjæreste og jeg oppover for å hjelpe til med festen
De har blant annet, det jeg tror må være verdens beste lammepølser, samt et stor utvalg av spekepølser, spekeskinker, pølser av alle slag, ferskt kjøtt av alle slag, både med og uten forskjellige marinader, fryste delikatesser som and og viltkjøtt
Endelig ble det tur til Annis Pølsemakeri igjen…. Fredag var virkelig en ufyselig våt og kald dag. Jeg skulle få skyss med min politikermann på tur til Ringebu, der han skulle møte lokallagsledere for partiet sitt
3 lammepølser i terninger. Posted by Torill Anita. Tweet. Da er det tid for suppe på bloggen igjen. Jeg er en skikkelig suppeelsker og spiser suppe minst en gang i uken, gjerne oftere
Ha salt og pepper utenpå lammesteken. Bind opp steken med bomullsgarn. Skjær dype snitt i steken. Trykk inn lammepølse skåret i biter, oliven og tynne skiver hvitløk (2 fedd)
Salaten smaker også nydelig sammen med Annis lammepølser. Svinekoteletten er ikke så veldig afrikansk da, men krydderet er smaksrikt eksotisk, og egner seg godt sammen med den norske grisen
Mat- og vinklubben Smak sin siste ordinære festaften i 2015 ble viet våre beste restaurantminner. Vi synes det passet godt lørdag, siden de fleste av disse minnene er fra reiser til Paris
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.