Jeg har laget surdeigsbrødtidligere, men da fra en oppskrift som var både omstendelig og krevde flere dageslange prosesser før brødet var ferdig, så surdeigsbrød har jeg de siste årene bare kjøpt hos bakeren
Tid. Ingredienser lam. Rosmarin. Ingredienserrødvinssaus. Gniinn lammet med salt og pepper. Varm olje og smør i en tykkbunnet panne, ha ihvitløkene (skal være hele) og brun kjøttet godt før det legges over i en ildfast form
Honningglasertlammeskank med rødvinssaus, kantareller, råstekte grønnsaker, selleri- og potetpuré. Men dette var virkelig noe av det aller beste jeg har smakt
Denne helga var det tidtil en ny runde med lammeskanki gryte. GIR KJØTTET EN HIMMELSK SMAK. DEN MÅTEN Å TILBEREDE LAMMEKJØTT PÅ HAR HELT TATT OVER HOS OSS
Hvisikke sausen dekker lammeskanken helt, kan du gjerne snu dem noen ganger i løpet av steketiden. Lammeskank eller lammeknoke, som mange kaller den, er den nederste delen på lammelåret
Braisertlammeskank er en smaksbombe og det er enkelt å tilberede. Når du først har fått alt i gryten og satt den i stekeovnen er du egentligferdig med middagen, da står den bare der og koser seg til den er ferdig, og du har bare potetmosen og borddekkingen å tenke på
De senere åra har lammeskanker vært veldig «hot» på matfronten. Jeg har blitt servert det mange ganger, men det har sjelden vært noen spesiell «wow»-faktor over det jeg har fått
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.