Lammeskank med mye smak
Rimmis.blogg.no
Rimmis.blogg.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2 stk lammeskank
  • 1 ts korianderfrø
  • 1/2 finhakket rød chili
  • 1/2 ss frisk rosmarin
  • 1 ts frisk oregano
  • 1 ss hvetemel
  • 1 ss olivenolje
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 1 stk gulrot i strimler
  • . 100 g sellerirot
  • 1 stk finhakkede løk
  • 1 ss balsamicoeddik
  • 1-2 dl hvitvin
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 2 ss frisk, grovhakket frisk basilikum
  • 2 ts brunt sukkersalt og pepper
  • 3-4 minutter Rist på kjelen, og legg lammeskankene tilbake i gryta. Kok forsiktig opp. Legg på lokk og sett hele gryta i ovnen på 180 °C og stek i 2 timer til kjøttet løsner fra bena. Ta lokket av gryta, vend på innholdet og la det stå i ovnen i en halvtime til. Ta eventuelt vekk fett og smak til med salt og pepper. Rør til slutt inn grovhakket basilikum.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.