Server lammeskankenemed de bakte grønnsakene, kraften og deilig hjemmelaget potetmos. Når vi har lammesesong er honningglaserte lammeskanker en nydelig delikatesse som passer til fest og feiring
Braisert lammeskank er en smaksbombe og det er enkelt å tilberede. Når du først har fått alt i gryten og satt den i stekeovnen er du egentlig ferdig med middagen, da står den bare der og koser seg til den er ferdig, og du har bare potetmosen og borddekkingen å tenke på
Ferske lammeskanker, hjemmelaget oksekraft, rødvin, krydder, rotgrønnsaker som er kokt lenge i en gryte servert sammen med fritert pastinakk er en smaksopplevelse en sent vil glemme
De jeg har med i denne oppskriften passer veldig bra å ovnsbake. Ovnsbakte rotgrønnsaker er skikkelig bra høstmat…rotgrønnsakene er i sesong og så smaker de inmari godt og passer til både hverdags til f
Min svigerinne hadde med seg flere kg lammeskanker hjem til nord på påskeferie. Det er fremdeles noen ledige plasser, så det er bare å hive deg med om du har lyst og anledning
Honningglasert lammeskankmed rødvinssaus, kantareller, råstekte grønnsaker, selleri- og potetpuré. Lammeskank har jeg lenge ønsket å prøve, og jeg var ørlite skeptisk
De både ser super lekre med masse farger, samtidig som de er kjempe sunne og smaker deilig. Til min store glede, er det høysesong for norske rotgrønnsaker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.