Ta de ferdigbrunede skankene ut av gryten, tilsett grønnsakene og litt smør. Virker sausen litt tynn kan du ta ut de møre lammeskankene og la sausen koke litt inn før servering
Min svigerinne hadde med seg flere kg lammeskanker hjem til nord på påskeferie. Jeg sa nemlig at jeg skulle komme tilbake med oppskrift på verdens beste lammerett i påsken og nå kommer det
Braisert lammeskank er en smaksbombe og det er enkelt å tilberede. Når du først har fått alt i gryten og satt den i stekeovnen er du egentlig ferdig med middagen, da står den bare der og koser seg til den er ferdig, og du har bare potetmosen og borddekkingen å tenke på
Mens de sto i ovnen, silte jeg vekk litt av kraften på grønnsakene (spar kraften, bruk til saus senere), tilsatte litt tomatpurè, smakte til med salt og pepper
Lammeskanker kommer vi stadig tilbaketil. Denne gangen valgte vi potet-og selleri-rotmos, og honning-glaserte grønnsaker med hint av chili, samt tomatsaus, som tilbehør
Væsken som du tilsetter blir til en nydelig saus/kraft, du kan bruke vin, kraft, øl eller bare vann, forskjellige grønnsaker kan også tilføre sausen en god smak
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.