Lammeskanker bakt i tomat- og grønnsaksaus - servert med potetmos
TV2.no
TV2.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 lammeskanker
  • salt og grovmalt sort pepper
  • 0,5 finhakket rød chilli
  • 2 ss frisk finhakket rosmarin
  • 1 korianderfrø
  • 1 ts tørket oregano
  • 1 ss hvetemel
  • smør til steking
  •  
  • SAUSEN
  • 3 gulrøtter i terninger
  • 1 bit sellerirot i terninger
  • 4 sjalottløk delt i båter
  • 1 fedd finhakket hvitløk
  • 0,5 dl olivenolje
  • 2 ss balsamicoeddik
  • 1,5 dl hvitvin
  • 2 bokser hermetiske tomater (hele)
  • salt og grovmalt pepper

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.