Lammeskanker kommer vistadigtilbaketil. Denne gangen valgte vi potet-og selleri-rotmos, og honning-glaserte grønnsaker med hint av chili, samt tomatsaus, som tilbehør
Tid. Ingredienser lam. Rosmarin. Ingredienserrødvinssaus. Gniinn lammet med salt og pepper. Varm olje og smør i en tykkbunnet panne, ha ihvitløkene (skal være hele) og brun kjøttet godt før det legges over i en ildfast form
Honningglasert lammeskank med rødvinssaus, kantareller, råstekte grønnsaker, selleri- og potetpuré. Lammeskank har jeg lenge ønsket å prøve, og jeg var ørliteskeptisk
Som et alternativ kan du og braisserelammeskankeri øl i stedet for rødvin. Lammeskankene blirfantastisk gode når de får stå å godgjøre seg lenge og vel i ovnen sammen med ingredienser som setter masse prikker over i'ene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.