Bare sørg for at det da er nok væske slik at du har saus fordi den vil tykne mer på dette viset. Se også oppskrift HER på en liknende gryte med grønne bønner
(English below)Viltkjøtt blir ikke mye brukt her på Kreta. Jeg har ikke laget dette ofte, en gang før bare for mange år siden, men hadde fryktelig lyst til å prøve det igjen og valget falt på kanin denne gang
(English below)Spinatris er en typisk gresk vegetarrett som som regel blir servert helt alene for seg selv, men det er selvsagt ingen som sier at du ikke kan ha kjøtt eller fisk ved siden av, for det er utrolig godt som tilbehør også
Sett på lokk og plasser leirgryten midt i ovnen på 120 grader. Retten kan serveres som en gryte rett fra leirgryten, eller lages til enten gryterett eller som tallerkenservering med rotmos og nye grønnsaker
Gresk salat på min måte. Skrell av av grønne på agurken og del den i biter. Del på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
Dette skal koke i en ti minutters tid under lokk, og i mellomtiden kan du starte på løken. Om du tilfeldigvis har gresk olivenolje, MÅ du ha en liten dl i gryta
Gresk Moussaka ligner litt på lasagne, men pasta er byttet ut med aubergine. Kan du switche over til grill og varmluftsfunksjon så osten på toppen blir litt sprø
dessuten må du ta ekstra fag hvis du ønsker å gå videre på master. Kva står på middagsplanen din idag. Er du innom for middagstips har eg en ny og knallgod oppskrift til dere, greskinspirerte kjøttboller med fetaost og oregano, servert med tatziki og rotmos
Riv agurken grovt på et rivjern - dryss over salt og la den ligge i et dørslag så vannet renner av. Med smak av middelhavet og ikke minst sommer er den ultimate salaten gresk salat
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.