Egentlig så er vel Garam Masala også en variant av karriblanding, men, etter å ha googlet, en forenklet versjon, med mindre krydder på ingredienslisten
Gode oster med godt tilbehør er noe av det beste jeg vet, og her har jeg servert Syltede aprikoser sammen med den nydelige og nokså milde osten Royal Morbier
Så da tenkte jeg at jeg ville dele litt av det med dere som følger med her på bloggen. Så her er det bare å kaste seg med begge plasser for dobbel sjanse til å vinne
Pensle kjøttet medaprikosglaceog fres i pannen til du har en gyllen stekeskorpe. Tørk godt av kjøttet med kjøkkenpapir, kvern over litt sort pepper og legg i poser
Ved bruk av marinade så tilfører vi fuktighet og smak, ved bruk av Rub, så bevarer vi fuktighet og smak som allerede er i kjøttet, og tilfører en karamellisert hinne med smak rundt kjøttet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.