En god Roastbeef med det riktige tilbehøret kan bli ganske så fornemt. Viss roastbiff ikke blir det, men derimot gjennomstekt så blir den tørr og kjedelig
Smør kjøttet inn med smør og dryss på det brunede melet, sennepspulver og pepper. Når kjøttet er ferdigstekt, skal steken hvile i minst ½ time dekket med folie før du begynner å skjære i den
De blir ofte servert med rugbrød, men det er smak og behag, bruk det brødet du liker best. Legg på salatblader, roastbiff, rødløk i tynne ringer, noen skiver sylteagurk og tomat i skiver
Sammen med en couscoussalat og en asiatisk dressing, ble denne retten himmelsk. Å lage roastbiff selv er egentlig en ganske enkel sak, og veldig god helgekos
Oppskriften er hentet fra en av Hexeberg sine bøker, Frisk med lavkarbo. Jeg maler nøttene selv og har stort sett benyttet hasselnøtter, men har også fått bra resultat med mandler
Tørk av kjøttet med kjøkkenpapir og bind det opp på langs med mathyssing. Roastbiff er noe som mange både forventer er på et koldtbord og som man også forsyner seg godt av
Bland så inn resten og elt sammen til alt er blandet, prøv deg fram med melet. La hvile/svelle i ca 10 minutter før du smører det utover på en bakeplate/langpanne med bakepapir og steik på 200 grader i 35-45 minutter
Derfor kjøpte vi med oss fersk gnocchi – potetpasta – og roastbiff av irsk lam. Del champinjongene i fire, og stek dem i pannen sammen med den hakkede hvitløken
Hvis dere følger med på min Instagram konto fikk dere kanskje med dere at jeg nylige besøkte København og tilfeldigvis kom over lunchstedet Palæo hvor jeg fikk serverte noe herlige wraps laget som en omelett
Setter deigen på morraen - glemmer den i noen timer, også steker jeg langpannebrødet på kvelden. Start med en kjøre alle frøene en kjapp runde i en stavmikser
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.