En standard langpannekake kan med enkle grep gjøres litt mer fristende. Blir så og si ikke noe svinn av denne utstikkeren heller, i forhold til om en feks stikker ut med pepperkakeformer
Noe av det jeg liker minst i kakeverden er tørre sjokolade-langpannekaker som smuldrer mellom fingrene dine og ikke smaker noe annet enn smør og kakaoglasur
Line Marions langpannekake. I forbindelse med at eldste sønnen min fyller 3 år i november, ble det litt kake eksperimentering i helgen. 3 gulrøtter – kokes møre og moses med mikser. 50g Kokosolje smeltes og blandes med kakao. 4 eggeplommer blandes med. Pynt med 300g Philadelphia blandet med 6 dråper vaniljestevia og 1 ss kakao som glasur og revet kokos. 3 gulrøtter – kokes møre og moses med mikser. 50g Kokosolje smeltes og blandes med kakao. 4 eggeplommer blandes med
Med utgangspunktet i enkel langpannekake fra Detsøteliv , ble min helt egne kake oppfunnet, nemlig. En nesten full kartong med Jordbærbiola som går ut på dato straks
Vanligvis lager jeg sjokoladekaker i en sånn form med bærelokk til, men denne oppskriften blir for stor for selv de største av den typen, og må lages i en standard langpanne (helst av den dypeste sorten)
Langpannekake er ypperlig når mange kakemunner skal mettes. Veldig godt med pisket krem til eller is. Og noen bringebær eller rips på toppen sammen med sitronmelisse
Saftig og god kake med herlig smak av kokos. Vanligvis synes jeg kokos på kaker blir ganske tørt og kjedelig, men her er kokosen karamellisert og da blir den nydelig og saftig
Smelt smør og pisk et egg, ha begge deler oppi bollen med tørrvarene, rør godt sammen. Plasser cookiesene på en rist med bakepapir, og bak i ovnen på 180 grader i 13 min
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.