Og det er jeg innmari glad for, for nå er det omtrent ukentlig tradisjon at familien min får nystekt brød til formiddagsmat hver lørdag Denne oppskriften stekes i en vanlig brødform, i motsetning til de fleste langtidshevedebrød som stekes i gryte
Jeg har tatt livet av surdeigen min,og eksprimenterer med andre halv-surdeigslignende brødtyper. Brødet er bakt med litt syrnet melk,og står kjølig over natten eller mens du er på jobb
Hjemmebakt brød er å blir tusen ganger bedre enn det du kjøper på butikken. Men jeg skal innrømme at jeg har prøvet og feilet noen ganger før jeg fikk til et saftig brød, med god skorpe
Enkelt eltefritt brød med bygg. Ikke fullt så godt som grovbrødet, men grovere enn mange basisbrød. I henhold til Brødskala-kalkulatoren til Opplysningskontoret for brød og korn ender du opp med et halvgrovt brød med denne melblandingen
Søtpotet brød. Og hva med å varte opp med søtpotet-brød på lørdags- eller søndagfrokosten. Men i dag var tydeligvis dagen, for nå har jeg en god haug med søtpotet-brød i fryseren
så kjekt å kunne sende med barna hjemmelaget brød. del den i 2, elt den godt å form den til avlange brød. legg brødene i smurte 2 liters former dekk formene med ett klede å sett dem lunt i 35-40minutter når brødene er ferdig hevet, pensler du dem med sammenvispet egg og snitter forsiktig ett eller flere snitt med en skarp kniv. stek brødene på nederste rille ved 200 grader i 50-60 minutter å avkjøl på rist
B. r. ø. d. e. t. l. a. g. p. å. k. u. n. f. ,. v. i. b. h. s. o. j. D. m. y. æ. /. (. ). I. A. T. 1. 8. 0. 4. -. 5. J. “. c. ”. M. N. w. R. H. q. ♥. 7. 9. 2. 6. 3. S. F. L. V. d l
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.