Langtidsstekt lammelår ✿⊱╮✿⊱╮Vin:  Langhe Nebbiolo 2009
Edel's Mat &Vin
Edel's Mat &Vin
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 06.30 og middagen ble servert kl
  • Lammelår, ca. 3 kg Rosmarin, frisk
  • Timian, frisk
  • 1 hvitløk, delt i hele fedd
  • Sitron
  • Salt og pepper
  • 1 dl smeltet meirismør
  • 3 dl hvitvin
  • . 8 dl stekesjy
  • 4 ss hvetemel
  • 2 ss smør
  • 1 ss soyasaus
  • ½ ts pepper
  • ½ ts salt
  • 1,5 ts lammekrydder
  • 1 dråpe sukkerkulør
  • 12 poteter
  • 1 løk
  • 2 dl kremfløte
  • 2 dl lett melk
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • Ost

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.