Lasagne!
Kristin Koker
Kristin Koker
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 9 lasagneplater, glutenfrie. Kjøp de du vil, men de fleste glutenfrie lasagneplater har både mais og soya, som vi ikke spiser her hos oss. Tinkyada har veldig gode lasagneplater av fullkornsris. Tinkyadas lasagneplater skal forkokes. Les på pakken til de lasagneplatene du bruker.
  • 1 porsjon bechamelsaus
  • 1/2 stor løk eller en mindre løk, hakket fint.
  • 1 revet gulrot
  • 1/2 revet squash
  • olivenolje
  • 2 fedd hvitløk, presset
  • 1 ts tørket oregano
  • 2-3 ss tomatpuré
  • malt hvit pepper
  • 30 minutter omtrent. Om den ikke har fått nok farge så kan du skru på grillelementet i noen få minutter. Serveres rykende varm med en frisk salat og balsamicodressing. Og noe godt i glasset kanskje
  • 200 grader i 30 minutter Serveres med salat og balsamicodressing.
  • 2013, in Middag and tagged gluten og melkefri lasagne, hvit saus uten melk og gluten, lasagne uten melk og gluten. Bookmark the permalink.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.