Lasagne med bacon og hjemmelaget bechamelsaus
Kjøkkenkroken
Kjøkkenkroken
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 400 g karbonadedeig
  • 1 pk bacon i terninger
  • 1 finhakket gul løk
  • 2 fedd finhakket hvitløk
  • 1 porsjon hakkede tomater
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 2- 3 ss tomatpurè
  • 2 ss grønnsaksbuljong
  • 1 ss worchestershiresaus
  • 1 ss rødvinseddik
  • 1 ss timian
  • 1 ss oregano
  • 1 neve finhakket basilikum
  • Bechamelsaus
  • 6 dl varm melk
  • 50 g smør
  • 50 g hvetemel
  • salt og pepper
  • 1 neve parmesanost
  • 30 minutter til den har fått fin farge

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.