Dagens bloggoppskrift blir på brun saus. Av og til er det greit at middagen nærmest gjør seg selv. I fryseren hadde vi noen ferdige kjøttboller som inneholdt under 5 karbohydrater pr
Steik ca 1 time på ca 200 grader i vannbad. ca 1 time på. Mmmm, kjøttpudding. 2 pk kjøttdeig2-3 fedd kvitløk 1 egg seltinsaltsaltpeppermixpaprikapulver 3-4 ss seterrømmeca 1 dl fløte (prøv deg fram) (og kanskje litt vatn)
I dag står lasagnepå menyen. Denne kan du også lage ferdig i dag for å spise i morgen, dropp da bare osten på toppen, den legger du på rett før steking
her kommer oppskriften på verdens beste lasagne. Brun kjøttdeig i olje på sterk varme i to omganger. Legg lasagneplater, kjøttsaus og ostesaus lagvis i en ildfast form
Jørgen slo på stortromma med hjemmelaget lasagne i går, og det var fest i munn skal jeg love deg. Ting man kanskje tar som en selvfølge i hverdagen, men som man setter ekstra stor pris på etter å ha vært borte noen uker
Før påske fikk jeg omsider lagd en lasagne jeg har hatt lyst til å teste en stund. Jeg kom over den på Trines matblogg, og den er uten kjøtt men med fetaost og masse gode grønnsaker
Treningen i dag blir et par øvelser med vektstang, powerwalk på mølla og uttøying – gleder meg til jeg kan komme inn i rutinene med intervaller og yoga igjen
Dette er et skikkelig snadder alternativ til de av dere som tviholder på fredagstacoen. «Dette er den beste lasagnen jeg noen gang har spist, og du får ikke noe
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.