Kom hjem seint fra jobb, kjæresten legger gulv på kjøkkenet, jobber seint i morgen. Så da bestemte jeg meg for å lage noe jeg kan ha pålegg på i morgen
Risgrøt er en gjenganger til jul, men det smaker godt til middag resten av året også. Med sukker, kanel og et smørøye på toppen og servert med et stort glass rød saft til, smaker grøtmiddagen deilig
Sponset innlegg i samarbeid med Acreto AB / CROCK-POT. Koke grøt i Crock-Pot, jada. det går bra det. Veldig bra egentlig ❤ Crock-Pot kjelen har varmeelementer rundt sidene, ikke i bunn så grøten svir seg ikke
Vidars late torsk. Relaterte Innlegg. Copyright. antoniomp / 123RF Stock Photo. Må det være så vanskelig da. Jeg mener, egentlig er det veldig enkelt å lage ovnsbakt torsk
Risengrynsgrøt eller risgrøt er vel noe de fleste kan lage, men å lage risgrøt der man ikke behøver å "passe gryten" hele tiden for at grøten ikke skal sette seg i bunnen, kan gjøres på en enkel måte
I dag har jeg laget Risengrynsgrøt, som vi spiser mitt på dagen, da det er lørdag. Lørdag er grøtdag. Jeg har laget stor posjon, av 2 l melk, for da får jeg en rest igjen til dessert/Riskrem i morgen, søndag
Endelig fikk jeg laget en skikkelig god risengrynsgrøt, som slår den vanlige med kumelk. =D Grøten ble hvit (vanligvis blir den grå), den ble kremete og myk (vanligvis klumpete og hard) og den smakte akkurat slik risengrynsgrøt skal smake - og smaker ikke noe særlig kokos heller for de som ikke liker det
Ha i vaniljesukker og spe risengrynsgrøten med melk. Hva er vel julen uten grøt, selv om jeg personlig har litt problemer med melk og ris, så er dette et must i julen
Varm deretter opp melken din, klem vannet ut av gelatinplatene og ha dem i den nå varme melken. I dag en supergod risengrynsgrøt kake som er kjekk å bake om du skulle ha grøtrester over etter julefeiringa
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.