Sett deigen i kjøleskapet en liten stund. Vi har alltid laget serinakaker etter min kjære bestemors (♥) oppskrift, og her om dagen hadde jeg lyst til å prøve å sunnifisere disse elskbare kakene litt ved å bytte ut noen av ingrediensene med sunnere varianter
Salte peanøtter i kombinasjon med søte havrekjeks er virkelig bare helt nydelig. Etter at jeg fikk smaken på tantes peanøttkjeks er disse blitt blant mine store julekjeksfavoritter
dekkes med marsipan. festkake, jubileumskake, langpanne, langpanne sukkerbrød, marsipankake, stor bløtkake, stor marsipankake, stort sukkerbrød, sukkerbrød
Idag blir det en formkake med bringebær som smaker kjempegodt, smak gjerne til med vaniljeis eller vanilje kesam så blir dette en deilig dessert eller kake til kaffen
Kle langpannen til stekeovnen med bakepapir, og hell deige dirrekte i formen. Når jeg først baker focaccia kan jeg like så godt lage en stor, det er så greit å ha en bit focaccia i fryseren, det er godt til suppe, salat og til tapas, det er også helt supert å bruke focacccia som burgerbrød
Mal mandlene og bland dem med melis og bakepulver. Når du først skal bake en suksessterte kan du like gjerne bake en stor i langpanne for denne blir garantert spist opp
Avkjøl kaken til helt kald før den fylles med isrøren. Dekk med folie eller plast. Finn frem en stor kakeform 26 cm Ø eller en rektangulær ca. Bland inn de malte mandlene og fordel røren utover en stor rund kakeform 26 cm Ø eller en annen som tar tilsvarende mengde
Start med å steke risen og smak til med krydderet. Det finnes jo uendelig med matretter fra Østen. ) Jeg syns dette er herlige smaker som ikke trenger noe kjøtt, men det kan du selvsagt tilsette om du ønsker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.